Home / Uncategorized / Een beginnershandleiding voor het decoreren van uw huis

Een beginnershandleiding voor het decoreren van uw huis

INVESTEER IN DE ESSENTIALS “Ik zeg altijd tegen mensen die hun eerste appartementen decoreren, dat het belangrijk is om geld uit te geven aan de grotere items, zoals banken, bedden en eettafels”, zei de interieurontwerper Sheila Bridges. “Je kunt accessoires altijd gebruiken met goedkope dingen zoals kussens, beddengoed en verlichting om alles samen te trekken.” Investeringsstukken – zoals dat kleine zwarte jurkje of de perfect passende blazer in je garderobe – zullen fungeren als een fundament waarop je kunt bouwen.

ZORG ERVOOR DAT U HET MET U KUNT NEMEN Als dit uw eerste plaats is, “is het waarschijnlijk dat u de komende jaren verhuist”, zei mevrouw Bridges. Een goed gemaakte bank of bed kan met je meegaan, maar je gaat het behang niet nemen. Evenzo is het niet verstandig om te spekken op aangepaste gordijnen die niet passen in de ramen in uw volgende huis.

Kunst daarentegen “zal een enorme impact hebben op je ruimte en kan met je meegenomen worden van appartement naar appartement”, zegt Megan Opel, een interieurontwerper bij Laurel & Wolf, een online ontwerpdienst. “Ik adviseer om originele schilderijen van je favoriete artiesten te publiceren, omdat niets een ruimte meer op jou zal laten lijken dan persoonlijk tentoongestelde kunst.”

PAS PRIJZEN OVER TOEBEHOREN Laat uw budget niet verslappen op kussens, dekens of handdoeken – of iets anders waarvan u weet dat u het regelmatig moet vervangen. Afgezien van het slijtage-achtige aspect, zei mevrouw Winthrop, “onze smaak in interieur kan soms net zo vaak veranderen als onze smaak of trends in de mode.” En kleine dingen zoals deze veranderen, is een gemakkelijke manier om je ruimte op te frissen .

Check Also

Words of Wisdom: Top 5 Motivational Quotes

Words of wisdom are helpful to anyone looking to get inspired through words that are …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *