Home / Kinderkamerontwerpen / Zit en slaap in één! Deze multifunctionele kinderstoel is de i-T …

Zit en slaap in één! Deze multifunctionele kinderstoel is de i-T …

Zit en slaap in één! Deze multifunctionele kinderstoel is de kers op de taart in de kinderkamer. In opgevouwen toestand biedt het uw huisdier een zachte zit om te lezen en te ontspannen. De stoel is uitgevouwen voor kinderen tot comfortabel ligoppervlak – zelfs voor kleine overnachtende gasten. Het robuuste materiaal is bestand tegen de eisen van het dagelijkse leven van kinderen, de hoes kan worden verwijderd en gewassen. Productdetails: Fauteuil: canvas, puur katoen. Afneembare hoes. Zusamm …
Source by krause4458

Check Also

Dormer Extension compleet Wayne, PA

Dormer Extension compleet Wayne, PA

Dormer Extension compleet Wayne, PA Source by heron4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *